Apivita

Kategorija
    Prikaži sve (49)
Zaštitni faktor
Cijena

 – 

  • 3.5
  • 102.14
Pretraži po tagovima

Grčka prirodna linija kozmetike Apivita, inspirirana pčelinjim proizvodima i ekstraktima biljaka, nastala je 1979. godine. 

Tada su dva mlada farmaceuta i osnivača ove kozmetičke linije, Nikos i Niki Koutsaiana, napravili prvi prirodni sapun s proplisom te je započela proizvodnja Apivita kozmetike. Ona se temeljila na njihovoj filozofiji koja govori da živući organizam kao pčela nikada ne prestaje stvarati vrijednosti: vrijednosti za društvo, vrijednosti za prirodno okruženje i vrijednosti za ekonomiju.

Danas je Apivita tvrtka sa snažnom filozofijom, vrijednostima, odgovornosti prema društvu, naslijeđu i inovativnim izgledom, koji osiguravaju njezin razvoj.

Apivita je razvila preko 300 prirodnih, efektivnih i holističkih proizvoda za lice, tijelo i kosu, koji u sebi imaju formulu pčelinjih proizvoda visoke prehrambene vrijednosti, ekstrakte grčkih biljaka i čista eterična ulja, kao i mnogo drugih prirodnih inovacija i patenata. 

Apivita je način života: životni stil koji dijele zaposlenici u Grčkoj i u ostalim dijelovima svijeta, dobavljači, pčelari i kultivatori, predavači i istraživači, farmaceuti i kupci diljem svijeta.

Strast i viziju Apivita su prihvatili kupci u 15 zemalja diljem svijeta: Španjolskoj, Japanu, Hong Kongu, Sjedinjenim Američkim Državama, Cipru, Ukrajini, Rumunjskoj, Bugarsko, Belgiji, Nizozemskoj i drugima.

170,00 kn (24.29)
Ženski tonik šampon s pasjim trnom i lovorom namijenjen je njezi, jačanju i revitalizaciji kose, a u sebi sadrži 89% prirodnih sastojaka.
Matirajuća krema za lice lagane teksture u boji sa smiljem namijenjena je njezi lica i zaštiti kože od štetnog sunčevog zračenja, a proizvod u sebi sadrži 83% prirodnih sastojaka
149,90 kn (21.41)
APIVITA My Color Elixir, trajna boja za kosu, posebno je dizajnirana s fokusom na sigurnost i prirodnost boje za kosu koja se brine za prirodni balans vlasišta.
300,63 kn (42.95)
BEE MY HONEY je počast svim onim legendarnim mirisima koji bude naše uspomene! Sve aromatske note stopljene u jedno, kombinirajući cvjetnu senzaciju modernog i ovisnog mirisa meda!
Luksuzna krema, lagane teksture namjenjena normalnoj do kombiniranoj i masnoj koži koja.
149,90 kn (21.41)
APIVITA My Color Elixir, trajna boja za kosu, posebno je dizajnirana s fokusom na sigurnost i prirodnost boje za kosu koja se brine za prirodni balans vlasišta.
149,90 kn (21.41)
APIVITA My Color Elixir, trajna boja za kosu, posebno je dizajnirana s fokusom na sigurnost i prirodnost boje za kosu koja se brine za prirodni balans vlasišta.
159,47 kn (22.78)
Prirodno ulje miješavina za masažu s maslinom, jojobom i bademon je kombinacija ulja idealnih za njegu kože tijela budući da je bogato vitaminima A, B i E, mineralima i masnim kiselinama
Djeluje kao prevencija i zaglađuje fine linije i bore te smanjuje pojavu tamnih krugova oko očiju i znakova umora. Ima 99% prirodnih sastojaka.
52,90 kn (7.56)
Balzam namijenjen za njegu i hidrataciju usana, a u sebi sadrži 99% prirodnih sastojaka.
After sun krema za umirenje kože lica i tijela nakon izlaganja suncu.
148,50 kn (21.21)
Dječja zaštitna krema s nevenom i cink oksidom učinkovito štiti protiv iritacija i crvenila, a ujedno omogućuje koži da diše.
Maska za lice s 98% prirodnih sastojaka pomoću matičnih stanica naranče obnavlja kožu i čini je mekom, a hijaluronska hiselina hidratizira kožu.
172,90 kn (24.70)
Ulje za njegu kose s propolisom održava ravnotežu prirodne flore vlasišta, hrani i jača korijen kose, a proizvod u sebi sadrži 100% prirodnih sastojaka.
Pilling za lice s 94% prirodnih sastojaka, uz pomoć marelice nježno čisti kožu.
127,33 kn (18.19)
Šampon za sjaj i revitalizaciju s narančom i medom namijenjen je kosi kojoj je potreban dodatan sjaj i vitalnost, a u sebi sadrži 89% prirodnih sastojaka.
Gel za čišćenje intimnog područja za svakodnevnu njegu s kamilicom i propolisom namijenjen je svakodnevnoj njezi, a u sebi sadrži 91% prirodnih sastojaka.
169,59 kn (24.23)
Mlijeko za tijelo s eteričnim uljima namijenjeno je za kožu kojoj je potrebna dubinska hidratizacija i njega, a proizvod u sebi sadrži 98% prirodnih proizvoda.
Prikaži još 18 proizvoda