Obavijest: Kako bismo iskustvo korištenja stranice učinili boljim, koristimo kolačiće. Saznaj više ovdje. SLAŽEM SE

Apivita

Grčka prirodna linija kozmetike APIVITA, inspirirana pčelinjim proizvodima i ekstraktima biljaka, nastala je 1979. godine. 

Tada su dva mlada farmaceuta i osnivača ove kozmetičke linije, Nikos i Niki Koutsaiana, napravili prvi prirodni sapun s proplisom te je započela proizvodnja APIVITA kozmetike. Ona se temeljila na njihovoj filozofiji koja govori da živući organizam kao pčela nikada ne prestaje stvarati vrijednosti: vrijednosti za društvo, vrijednosti za prirodno okruženje i vrijednosti za ekonomiju.

Danas je APIVITA tvrtka sa snažnom filozofijom, vrijednostima, odgovornosti prema društvu, naslijeđu i inovativnim izgledom, koji osiguravaju njezin razvoj.

APIVITA je razvila preko 300 prirodnih, efektivnih i holističkih proizvoda za lice, tijelo i kosu, koji u sebi imaju formulu pčelinjih proizvoda visoke prehrambene vrijednosti, ekstrakte grčkih biljaka i čista eterična ulja, kao i mnogo drugih prirodnih inovacija i patenata. 

APIVITA je način života: životni stil koji dijele zaposlenici u Grčkoj i u ostalim dijelovima svijeta, dobavljači, pčelari i kultivatori, predavači i istraživači, farmaceuti i kupci diljem svijeta.

Strast i viziju APIVITA su prihvatili kupci u 15 zemalja diljem svijeta: Španjolskoj, Japanu, Hong Kongu, Sjedinjenim Američkim Državama, Cipru, Ukrajini, Rumunjskoj, Bugarsko, Belgiji, Nizozemskoj i drugima.

299,99 kn
BEE MY HONEY je počast svim onim legendarnim mirisima koji bude naše uspomene! Sve aromatske note stopljene u jedno, kombinirajući cvjetnu senzaciju modernog i ovisnog mirisa meda!
119,90 kn
Sadrži 93% prirodnih sastojaka te pomoću masline i lavande uklanja nečistoću na licu. Namijenjena je svakom tipu kože.
119,90 kn
Gel za umivanje lica ima 96% prirodnih sastojaka, a namijenjen je za masnu i mješovitu kožu. pomoću propolisa regulira razinu sebuma.
109,90 kn
Proizvod ima 97% prirodnih sastojaka, a pomoću aktivnog ugljena i propolisa čisti, uklanja šminku i nečistoće te daje dodatnu zaštitu od vanjskih utjecaja.
119,90 kn
Sastoji se od 99% prirodih sastojaka. Uklanja šminku i nečistoće, daje dodatnu zaštitu od onečišćenja i umiruje kožu pomoću meda i ruže.
119,90 kn
Ima 97% prirodnih sastojaka, a pomoću lavande i meda umiruje kožu te hidratizira. Namijenjen je za svaki tip kože.
119,90 kn
3 u 1 mlijeko za čišćenje lica i područja oko očiju s kamilicom i medom u sebi sadrži 99% prirodnih sastojaka.
119,90 kn
Mlijeko za čišćenje lica s medom i narančom namijenjeno je za normalnu i suhu vrstu kože, a u sebi sadrži 88% prirodnih sastojaka.
94,99 kn
Nježno mlijeko za uklanjanje šminke na području očiju, bez mirisa i oftalmološki testirano s 99% prirodnih sastojaka.
79,90 kn
Sadrži 97% prirodnih sastojaka, a pomoću grčkog planinskog čaja hidratizira i osvježava kožu lica.
185,00 kn
Hidratantna gel krema za masnu i mješovitu kožu s 97% prirodnih sastojaka.
185,00 kn
Hidratantna gel krema za normalnu i suhu kožu s 98% prirodnih sastojaka.
Prikaži još 12 proizvoda
Kategorija
    Prikaži sve (46)
Pretraži po tagovima
Cijena

kn  –  kn

  • 24.47kn
  • 749.25kn