Obavijest: www.sve.hr koristi kolačiće kako bi poboljšao Vaše korisničko iskustvo i funkcionalnost stranice. Saznaj više. SLAŽEM SE

Drveni set za učenje matematike

Napiši recenziju
1818912495680
69,00 kn
Na zalihi
+
Podrška kupcima
Naše prednosti
Sve opcije plaćanja
Povrati u roku 30 dana
  • — Ako iz bilo kojeg razloga niste zadovoljni proizvodom, možete nam ga vratiti unutar 30 dana. Organizirat ćemo prikup i povrat.
Pronađi slične proizvode
Poticanje djece na učenje može biti jedan od težih zadataka s kojima će se roditelji suočiti. Tajna je spriječiti djecu da se osjećaju kao da uče. Koristite predstavljeni set koji se sastoji od drvenih kockica i štapića, a vaše će dijete obožavati matematiku. Set uključuje: - 12 crvenih štapića, - 12 zelenih štapića, - 12 plavih štapića, - 12 žutih štapića, - kockice s brojevima, - kocke sa znakovima matematičkih operacija. Višebojni set koji se sastoji od štapića u četiri boje i kockica sa znakovima matematičkih operacija omogućit će djetetu da nauči zbrajati, oduzimati, množiti i dijeliti na zanimljiv način. Razvojna igra se može izvesti na mnogo načina, na primjer slaganjem štapića u grupe, a zatim umetanjem odabranih znakova između njih - nakon svake zamjene dobit ćete potpuno drugačiji rezultat. Dimenzije postavljenih elemenata: - štapići: 7,5 cm, - kocke: 2,5 cm x 2,5 cm. Veličina pakiranja: - 23,5 cm x 15,5 cm.

Nema napisanih recenzija

  • Slični proizvodi
150,00 kn