Obavijest: www.sve.hr koristi kolačiće kako bi poboljšao Vaše korisničko iskustvo i funkcionalnost stranice. Saznaj više. SLAŽEM SE

Hola interaktivna kocka

Napiši recenziju
17165
419,00 kn
Na zalihi
+
Podrška kupcima
Naše prednosti
Sve opcije plaćanja
Povrati u roku 30 dana
  • — Ako iz bilo kojeg razloga niste zadovoljni proizvodom, možete nam ga vratiti unutar 30 dana. Organizirat ćemo prikup i povrat.
Pronađi slične proizvode
Popularna interaktivna multi-kocka poznatog brenda Hola, u novoj, osvježenoj verziji u boji. Kocka ima mnogo funkcija koje će zasigurno zainteresirati svakog mališana, omogućit će mnogo sati odlične zabave i edukacije u jednom. Svi elementi ove igračke dizajnirani su tako da odgovaraju dječjim sićušnim rukama. Reproducirani zvukovi potaknut će djetetova osjetila i potaknuti ih da otkriju izvor zvukova. Elementi za pritiskanje, udaranje i klizanje pomoći će u ručnom razvoju. Igračka ima pet interaktivnih površina i jednu gornju, kao i labirint perli u boji za vježbanje ručnih vještina. Svaki zid igračke ima drugačiji set za igru ​​i edukaciju. Zid s volanom - Dizajniran za male vozače. Ovdje se nalazi ključ automobila koji, kada se okrene, aktivira zvuk motora. Upravljač koji pokreće auto, a na njemu se nalazi truba sa svjetlosnim i zvučnim efektom. Zid s zupčanicima - sviranje melodija, sjajući na vrhu bubnja i akvarija. Zvijezda zaustavlja svirane melodije. Dva zupčanika, manji s ručkom, koji tjeraju veće da se kreću, aktivirajući zvuk i svjetlo u bubnju i akvariju. Zid s mikrofonom - Ovdje je mikrofon na uvlačenje sa zvučnikom i kontrolom glasnoće. Pomično ogledalo može se podesiti prema gore ili prema dolje. Nakon što se upali, pretvara se u neonski osvijetljeni televizor sa slikom životinje koja pjeva. Hammer Wall - Ovdje možete čekićem malo zakucati male stvari. To je igra udaranja čekićem po narančastom ili žutom gumbu, što uzrokuje da se lopta kroz prozirni tunel baci na jednu ili drugu stranu. Naravno, svu zabavu prate smiješni zvukovi, a gornja lampa također svijetli. Tu su i dva pomična elementa: banana i jabuka na žici. Zid za pritisak - Ovdje dijete može zvati s telefona pritiskom na tipke (telefon se izvlači). Gledajte razne priče koje se mijenjaju narančastim gumbom. Svaki tisak prikazuje drugačiju sliku: s rođendanom - onda izlazi melodija iz HAPPY BIRTHDAY TO YOU - savršeno za rođendan. Sljedeća slika nas obavještava da je vrijeme za spavanje – popraćena je cvrkutom skakavaca, hrkanjem i kratkom uspavankom. I posljednja slika vas obavještava da je vrijeme da ustanete i obavite jutarnji odlazak u kupaonu – popraćena je zvukom pranja i ispiranja zubi, kukurikanjem pijetlova i jutarnjim pjevom ptica. Planina igračaka: Tu je prekidač za uključivanje/isključivanje za cijelu igračku, dva labirinta s perlicama različitih boja za pomicanje, bubanj koji svira, mjesto za odlaganje čekića i naravno sam zeleni čekić s gumiranim krajevima. Dimenzije igračke: - visina 24 cm - širina 29 cm Igračka se napaja s tri baterije od 1,5V AA (nisu uključene). Sve je zapakirano u šarenu kutiju. Igračka je savršena za poklon.

Nema napisanih recenzija

  • Slični proizvodi
150,00 kn