Obavijest: www.sve.hr koristi kolačiće kako bi poboljšao Vaše korisničko iskustvo i funkcionalnost stranice. Saznaj više. SLAŽEM SE
Prva Barbie lutka napravljena od 90% reciklirane plastike.
196,00 kn
Kutija postaje farma kada se sklopi i sadrži 14 drvenih komada.
Vile iz Barbie Drematopie odvest će vas gdje god želite.
Fantastična Barbie kuća – 2 kata za igru sa Barbie i prijateljicama. 4 sobe, vrt – sa mnogo detalja za pravu modernu zabavu. Kuhinja i dnevni boravak u prizemlju, kupaona i spavaonica na katu; dijelovi namještaja za složiti; garderobni ormar se otvara – ZABAVI SE!
Kolica su prikladna za djecu u dobi od 3 godine i više.
99,00 kn
Ove prekrasne Barbie princeze odjevene su u predivne svečane haljine primjerene kraljevskim zabavama i stvaranju maštovitih priča u kojima sudjeluju! Odaberite između princeze u ružičastoj ili ljubičastoj kreaciji.
Bubamara i njeni prijatelji stvaraju svijet mašte u kojem možeš "biti hrabar - biti jak i biti čudesan!".
184,00 kn
Barbie lutka je spremna za svoje vjenčanje. U glamuroznoj haljini izgleda čarobno.
Barbie je uvijek na listi najbolje odjevenih, a ova lutka to i dokazuje.
299,90 kn
Ovaj sportski auto u Barbie ružičastoj boji osvojit će svaku djevojčicu. Sjedala su namijenjena za dvije lutke, a imaju i sigurnosne pojaseve.
Zabavite se oblačeći Miu, magnetsku drvenu lutku.
Kolica za lutke su prikladna za djecu u dobi od 3 godine i više
Kolica za lutke su prikladna za djecu u dobi od 3 godine i više
134,00 kn
Ove Barbie lutke odjevene su da plešu cijeli dan u kostimima balerine. Bilo da graciozno plešu ili izvode piruete na pozornici, spremne su za započeti zabavu!
Jeste li spremni za odmor sa Barbie i njenim prijateljicama? Vila te čeka! Zabavi se sastavljajući 2-etažnu vilu sa mnogo prostorija i namještajem za tvoju Barbie!
149,00 kn
Kolijevka za igru! Pogodno za lutke do 48 cm. Veličina: 56 x 38 x 37 cm.
69,00 kn
Spremite se za super stil!
109 centimetara visoka i 104 centimetara široka ova Barbie kuća je prepuna iznenađenja s 10 vanjskih i unutarnjih dijelova za igru i preko 75 dodataka! Kuća uključuje dizalo koje radi, sobu za zabavu s DJ pultom, tobogan koji se spušta s prvog kata u bazen, balkon s ležaljkom koja se može maknuti i postaviti i dio za igru kućnih ljubimaca s bazenom i toboganom samo za njih.
Prikaži još 18 proizvoda
Filteri
Kategorija
Brend
Boja
Cijena

kn  –  kn

  • 19kn
  • 3199kn
Pretraži po tagovima