Obavijest: Kako bismo iskustvo korištenja stranice učinili boljim, koristimo kolačiće. Saznaj više ovdje. SLAŽEM SE

Apivita Maska za njegu i obnovu kose

5201279054755
169,59 kn
Na zalihi
+
Maska za njegu i obnovu kose s maslinom i medom namijenjena je dubinskoj njezi suhe i oštećene kose, a proizvod u sebi sadrži 96% prirodnih sastojaka.
Delmerion
Maska za njegu i obnovu kose s maslinom i medom namijenjena je dubinskoj njezi suhe i oštećene kose, a proizvod u sebi sadrži 96% prirodnih sastojaka. Bogata maska ​​za suhu i dehidriranu kosu revitalizira kosu nudeći joj sjaj i mekoću te svojim prirodnim sastojcima reducira oštećenja kose. Maslinovo ulje, bademovo ulje, shea maslac, ulje pšeničnih klica, ulje inka oraha, proteini pšenice i 5 vitamina duboko hrane i revitaliziraju suhu i oštećenu kosu. Grčko ulje timijana i aloe hidratiziraju i čine kosu glatkom i podatnom. Apishield HS kompleks obnavlja oštećenu kosu te ju štiti od oštećenja uzrokovanih tretmanima i proizvodima za stiliziranje kose.
Ključni sastojci:
Maslinovo ulje, bademovo i pšenično ulje, shea maslac, ulje inka oraham, 5 vitamina, med od timijana, Apishield HS, aloe, infuzija ružmarina
Nakon pranja nanesite na kosu, ostavite 3-5 minuta te dobro isperite, za bolje djelovanje zamotejte kosu u vruci rucnik i ostavite da djeluje 10-20 minuta.
Maslinovo ulje, bademovo i pšenično ulje, shea maslac, ulje inka oraham, 5 vitamina, med od timijana, Apishield HS, aloe, infuzija ružmarina
Možda će te također zanimati
Brza i pouzdana dostava

Dostavljamo po cijeloj Hrvatskoj

Sigurna kupovina

Nudimo proizvode u čiju smo kvalitetu sigurni

Brzi i lagani povrati

Javi nam se i riješit ćemo svaku želju