Xiaomi Mi Motion Activated Night Light 2 (Bluetooth) noćna svjetiljka

164286
1300
Na zalihi
+
Želiš to?
Moderna noćna lampa Xiaomi Mi s detektorom pokreta omogućava ti jednostavnije kretanje tvojim domom tijekom noći. Automatsko aktiviranje svjetla kada se približiš i minimalistički dizajn će te oduševiti na prvu.

Xiaomi ti donosi 3 u 1 noćnu svjetiljku s detekcijom pokreta za jednostavno i brzo paljenje svijetla kada ti treba, sada dolazi i sa Bluetooth opcijom. Xiaomi Mi noćna svjetiljka ima osjetljivo područje od 120° na udaljenosti od 6 m. Koristeći napredni svjetlosni senzor i infracrveni detektor pokreta koji automatski pali svjetiljku kada je mrak u prostoriji a ti se nađeš u njegovom dosegu. Također, vrlo je jednostavna za instalaciju, obzirom da ima magnet kojim se samo pričvrsti gdje god želiš u prostoriji.Ova svjetiljka ima moderan, minimalistički dizajn i dolazi u bijeloj boji. S ovom Xiaomi svjetiljkom nema više kompleksnih instaliranja niti mračnih kuteva. Njezina svijetlost i dizajn omogućava ti da svijetlo dopre i do najtamnijih kuteva.

Svjetiljka je opremljena s 3AA baterije, ali uz to koristi i poseban senzor koji optimizira potrošnju baterije. Dvije su jačine osvjetljenja, pa u ovisnosti u onoj koju odabereš baterija može trajati i do 17 mjeseci. Prilagodi jačinu svojim potrebama ili smanji na noćni način rada kada samo baca blagu svijetlost primjerice u dječjoj sobi.

Minimalističkog dizajna ova lampa će se uklopiti u svaki interijer, a ukoliko je zatrebaš pomoću posebno dizajnirane kuke možeš je staviti u svoj ormar, spremište ili garažu. Otporna je, ekološki prihvatljiva i lagana.

Nema napisanih recenzija

Možda te zanimaju ovi proizvodi
  • Slični proizvodi
  • Nedavno pregledavani