Obavijest: Kako bismo iskustvo korištenja stranice učinili boljim, koristimo kolačiće. Saznaj više ovdje. SLAŽEM SE

Zopa

Kategorija
    Prikaži sve (20)
Cijena

kn  –  kn

  • 25kn
  • 3299kn
Pretraži po tagovima

Zopa je češka marka koja već više od 10 godina privlači mnoge roditelje svojim proizvodima. Dizajn i razvoj naših proizvoda je u Češkoj. Usredotočeni smo na odabir kvalitetnih materijala i inovativnu izvedbu koja odgovara roditeljima i djeci, a istovremeno odražava suvremene trendove. Nudimo sveobuhvatnu kolekciju sigurnih i visokokvalitetnih proizvoda koji udovoljavaju europskim sigurnosnim normama.

Naša široka paleta proizvoda sadrži kolica, autosjedalice, dječje krevete, stolce za hranjenje, interaktivne igračke, tricikle, širok izbor dodataka za putovanja i ostalo. Postavili smo si cilj da svi Zopa proizvodi dosegnu maksimalnu kvalitetu, funkcionalnost, te ponude moderan i razigran dizajn uz istovremeno pristupačan cjenovni rang.

Zahvaljujući usisnim čašama Zopa fleksibilno sjenilo možete postaviti bilo gdje gdje vam treba u vozilo i koristiti ga na bilo kojem prozoru.
Praktičan i kompaktan organizator igračaka Zopa idealan je suputnik na putovanjima s djecom
Dječja kolica Cyrrus novi je model marke Zopa koja su stvorena zahvaljujući povratnim informacijama i prijedlozima kupaca.
Pakiranje sadrži 4 komada prozirnih plastičnih kutnih štitnika.
Korisna presvučena presvlaka sjedala pomaže u zaštiti vašeg sjedala u vozilu od trošenja.
Pametan i praktičan organizator učinit će putovanje ugodnim ne samo za vas, već zahvaljujući džepu za tablete i za vašu djecu.
Najmanje bebe trebaju se osjećati ugodno i sigurno u svojim dječjim kolicima, a duboka košara Zopa Move pobrinut će se za to.
Praktični dodatak hranjenju je silikonski prsluk.
Zahvaljujući prilagodljivosti visine i dubine sjedala i oslonca za noge, visoka stolica raste s Vašim djetetom i uvijek osigurava udobnost kada Vaša beba sjedi u njoj.
Najmanje bebe trebaju se osjećati ugodno i sigurno u svojim dječjim kolicima, a duboka košara Zopa Move pobrinut će se za to.
Zopa Breeze zračna podloga za autosjedalicu sprečava pregrijavanje i pretjerano znojenje najmlađih putnika zahvaljujući jedinstvenoj Zopa Air Flow tehnologiji.
Organizator, koji je učinkovit, praktičan i moderan te drži sve na predviđenom mjestu.
Ova produžna sigurnosna vrata podijelit će prostor prema vašim potrebama i omogućiti će vam kontrolu nad kretanjem vašeg djeteta.
Zopa Breeze zračna podloga za autosjedalicu sprečava pregrijavanje i pretjerano znojenje najmlađih putnika zahvaljujući jedinstvenoj Zopa Air Flow tehnologiji.
Dječja autosjedalica opremljena je umetkom za novorođenčad koji osigurava siguran prijevoz čak i vrlo male bebe.
Plastične stezaljke čvrsto drže piće na svom mjestu.
Da bi djeca lakše zaspala, a vrijeme spavanja za mame značilo trenutke smirenosti i utjehe, u dječjoj sobi mora biti vrtuljak za krevetić.
Gumena zaštita kutova pouzdano pokriva uglove stolića, staklenih stolova i druga mjesta s malim, oštrim kutovima.
Prikaži još 18 proizvoda