Brza i pouzdana dostava

Sve.hr obavlja dostavu proizvoda i usluga na području Republike Hrvatske. Vaša pošiljka je osigurana od gubitka prilikom dostave. Više informacija o našoj usluzi dostave možete dobiti na e-mail adresi info@sve.hr.

Uvjeti dostave

Dostava se vrši do ulaza u stambeni objekt željene adrese. Za pošiljke većih gabarita (bijela tehnika, sprave za vježbanje…) dostava je moguća do prve fizičke prepreke koja onemogućuje prilaz dostavnog vozila stambenom objektu. Ukoliko se radi o stambenoj zgradi, dostavljač nije dužan nositi robu do kata na kojem se nalazi kupac već do ulaza u zgradu. Dostava se vrši putem prijevozničkih tvrtki koje obavljaju usluge transporta. 

Pošiljke su najčešće dostavljene u roku od 7 radnih dana. U slučaju izvanrednih situacija (poteškoće u prometu, vremenske nepogode, povećan broj pošiljaka,…) vrijeme dostave može biti dulje od navedenog. Proizvodi će biti zapakirani tako da se uobičajenom manipulacijom u transportu ne mogu oštetiti. Kupac je dužan prilikom preuzimanja proizvoda provjeriti eventualna oštećenja i odmah ih reklamirati dostavnom radniku koji je robu dostavio, odnosno odbiti preuzeti pošiljku na kojoj su vidljiva vanjska oštećenja. Kupac je obavezan prilikom preuzimanja robe potpisati otpremnicu ili dostavnicu te je dostavna služba uzima kao potvrdu o preuzimanju. Dostava ravnomjerno pokriva cijelu Hrvatsku; uključujući i mala mjesta i udaljene otoke.

Ugovorni partner za dostavu pošiljki prodavača sve.hr je tvrtka Overseas Express, ali sve.hr zadržava pravo odabira druge dostavne službe ako tako može učinkovitije ispuniti narudžbu. Prilikom slanja narudžbe, Vi birate jednu od dostupnih dostavnih službi. Neki prodavači nude besplatnu dostavu na određeni iznos narudžbe. Dostava se vrši isključivo na području Republike Hrvatske. Ukoliko kupujete više artikala od istog prodavača plaćate samo jednu dostavu, odnosno cijena se računa po ukupnoj težini svih proizvoda u paketu. Cijena dostave ovisi o izboru kurirske službe te o ukupnoj težini proizvoda. U sve cijene već je uključen PDV.