Regeneratori

22,00 kn (3.14)
Annyer Revital Regenerator s čičkovim uljem i UV filterom za sjaj i očuvanje boje kose te regeneraciju kemijski tretirane kose.
Sprej blagog sastava i ugodnog voćnog mirisa pomaže prilikom raščešljavanja nježne dječje kose.
199,00 kn (28.43)
Annyer regenerator s multivitaminima E i B5 za sve vrste kose.
Dječji regenerator za lakše raščešljavanje s ružom i medom namijenjen je njezi dječje kose, a u sebi sadrži 91% prirodnih sastojaka.
22,00 kn (3.14)
Annyer Revital Regenerator s multivitaminima E i B5 za sve vrste kose.
Regenerator za masno vlasište i suhe vrhove s koprivom i propolisom balansira razinu sebuma vlasišta te kosi pruža hidratizaciju i revitalizaciju, a u sebi sadrži 97 % prirodnih sastojaka.
Regenerator za sjaj i revitalizaciju za sve tipove kose s narančom i medom kosi pruža blistavost, hidratizaciju i zaštitu od vanjskih utjecaja, a u sebi sadrži 97% prirodnih sastojaka.
127,33 kn (18.19)
Regenerator za suhu i oštećenu kosu s maslinom i medom dubinski njeguje, hrani i revitalizira oštećenu kosu, a u sebi sadrži 97 % prirodnih sastojaka.
127,33 kn (18.19)
Tonik regenerator za tanku kosu s pasjim trnom i lovorom kosi pruža volumen, hidratizaciju te je čini snažnijom i otpornijom na vanjske utjecaje, a proizvod u sebi sadrži 97% prirodnih sastojaka.
Hidratantni regenerator za sve tipove kose s hijaluronskom kiselinom i aloe verom balansira razinu sebuma vlasišta, hidratizira kosu te regenerira oštećene vrhove, a proizvod u sebi sadrži 97% prirodnih sastojaka.
Regenerator za svakodnevnu upotrebu za sve tipove kose s kamilicom i medom održava zdravlje vlasišta, hidratizira kosu koja postaje podatna i elastična, a proizvod u sebi sadrži 97 % prirodnih sastojaka.
Posebno osmišljeno za olakšavanje raščešljavanja i stiliziranja kose kod odraslih i djece iznad 3 godine.
127,33 kn (18.19)
Regenerator za zaštitu obojane kose sa suncokretom i medom pruža dubinsku njegu obojanoj kosi te joj vraća blistavost, a u sebi sadrži 97 % prirodnih sastojaka.
Regenerator bez ispiranja za obojanu kosu sa suncokretom i medom pruža zaštitu obojenoj kosi, prolongira postojanost boje te dubinski hidratizira kosu, a u sebi sadrži 98 % prirodnih sastojaka.
Filteri
Kategorija
Brend
Cijena

 – 

  • 3.14
  • 28.43
Pretraži po tagovima