Načini plaćanja

Sve.hr Vam omogućuje kupnju odabranih proizvoda plaćanjem izravno putem interneta i to:

1. Plaćanje gotovinom po primitku pošiljke - pouzećem: 

Opcija plaćanja pouzećem Vam omogućuje da iznos narudžbe podmirite prilikom same dostave na navedenu adresu, tek kada robu vidite pred sobom. Plaćanje pouzećem nije moguće kod osobnog preuzimanja na našem skladištu. Plaćanje pouzećem se vrši isključivo u gotovini, dostavljaču prilikom same isporuke na navedenu adresu. U slučaju da primatelj nije u mogućnosti zaprimiti pošiljku na definiranoj dostavnoj adresi u trenutku dostave, dostavljač ostavlja obavijest o prispijeću pošiljke. Plaćanje pouzećem nije moguće za sve proizvode iz naše ponude i za narudžbe čija ukupna vrijednost prelazi iznos od 500,00 eura. U tom slučaju sve.hr može tražiti od kupca avansnu uplatu djelomičnog ili ukupnog iznosa što će biti predmet zasebnog dogovora ovisno o iznosu narudžbe, vrsti i porijeklu proizvoda, možebitnim poteškoćama s plaćanjem prilikom preuzimanja narudžbi u prošlosti i slično.

2. Plaćanje kreditnim karticama: 

  • Visa, Mastercard, Meastro i Diners jednokratno
  • Premium Visa kreditnim karticama do 12 rata
  • Diners kreditnom karticom do 12 rata
  • Visa Inspire i Maestro karticama Privredne banke Zagreb do 12 rata
  • Debitne Maestro, Mastercard i Visa kartice MBnet grupacije do 12 rata

Sve.hr koristi WSPay za online plaćanja. WSPay je siguran sustav za online plaćanje, plaćanje u realnom vremenu, kreditnim i debitnim karticama te drugim načinima plaćanja. WSPay kupcu i trgovcu osiguravaju siguran upis i prijenos upisanih podataka o karticama što podvrđuje i PCI DSS certifikat koji WSPay ima. WSPay koristi SSL certifikat 256 bitne enkripcije te TLS 1.2 kriptografski protokol kao najviše stupnjeve zaštite kod upisa i prijenosa podataka. 


Diners Visa Master Maestro Discover Mastercard ID Visa secure Keks   aircashWsPay_logologo-paypal.png?1649144724840paycek-logo.jpeg?1649144758369

3. Virmansko plaćanje: 

Kod izbora ovog načina plaćanja, na svoju e-mail adresu ćete dobiti predračun sa svim podacima potrebnim za uplatu, uključujući broj računa na koji trebate uplatiti vrijednost narudžbe. Uplatu potom možete izvršiti korištenjem Internet bankarstva ili načinom na koji inače plaćate svoje račune - putem banke, pošte, Fine ili sl.

Po zaprimljenoj uplati, poslat ćemo vam naručene proizvode. NAPOMENA: za virmanske uplate, roba se isporučuje tek nakon što uplatu proknjižimo (prema izvodima iz banke - u pravilu, sljedeći radni dan).

4. KEKS Pay:

Najbrže online plaćanje bez naknada putem mobilne aplikacije

5. PayPal:

Sigurno online plaćanje putem PayPal računa

6. PayCek:

Brzo i sigurno plaćanje u kriptovalutama

7. Aircash:

Sigurno plaćanje putem Aircash aplikacije

8. Poklon bon/kod: 

Sve.hr poklon bon/kod je novčana vrijednost pohranjena na instrumentu koji se može upotrebljavati za stjecanje robe ili usluga samo putem sve.hr Internet stranice. Bon/kod nije ni roba ni usluga koja je na tržištu, pa se zato na sve.hr bon/kod ne mogu primijeniti odredbe Zakona o zaštiti potrošača o povratu robe i usluga. Sve.hr bon/kod ne može biti zamijenjen za novac. Poklon bon/kod nije moguće kombinirati ili zbrajati s drugim poklon bonovima/kodovima te je na jednoj narudžbi moguće iskoristiti jedan poklon bon/kod. Ukoliko nije drugačije naznačeno, poklon bon/kod korisnik može iskoristiti jednom na jednoj narudžbi.

9. Izdavanje R-1 računa:

Moguće je izdavanje R-1 računa za sve oblike plaćanja.  Podaci za izradu R-1 računa se ispunjavaju prilikom odabira načina plaćanja i potrebno je ispuniti polja 'Tvrtka' i 'OIB'. Zbog zakonskih propisa nismo u mogućnosti naknadno izdavati R-1 račune, stoga molimo da obavezno obratite pažnju jeste li unijeli sve tražene podatke.

VISOKI STUPANJ ZAŠTITE I TRGOVACA I KUPACA

3D Secure zaštita za sve trgovce i kupce

WSpay™ sustav koristi najviše standarde zaštite i privatnosti podataka. Svi trgovci koji koriste WSpay™ su uključeni u 3D secure zaštitu, čime se jamči korisnicima shopa da je kupnja sigurna. Brojevi kreditnih kartica kupaca se ne čuvaju na sustavu a sami upis se štiti SSL enkripcijom podataka 

Certifikacija po PCI DSS standardima

WSpay™ sustav radi kontinuirano na povećanju sigurnosti i potvrđivanju toga, što potvrđuje certifikat o usklađenosti s PCI DSS standardima. PCI Data Security Standard (PCI DSS) je norma koja definira sigurnosne mjere za obradu, spremanje i prenošenja (komunikaciju) kartičnih podataka.