Zaštita od sunca za lice

Suho ulje u spreju za bržu, ljepšu i dugotrajniju preplanulost.
Suncare krema za osjetljivu kožu, daje koži zaštitu i umirujući efekt
Matirajuća krema za lice lagane teksture u boji sa smiljem namijenjena je njezi lica i zaštiti kože od štetnog sunčevog zračenja, a proizvod u sebi sadrži 83% prirodnih sastojaka
Štiti kožu od onečišćenja, od nastajanja novih mrlja, oštećenja i fotostarenja.
82.24 (620,40 kn)
Set sadrži proizvode za beauty rutinu lica svih tipova kože, posebno namjenjenih dubinskoj hidrataciji, smanjenju bora, podočnjaka i hiperpigmentacije: Zaštitnu dnevnu kremu za lice, Beauty Elixir serum za lice, Velvet Caviar kremu za lice i Glow okoloočnu kremu.
Hranjivo mlijeko za tijelo štiti od širokog spektra UVA i UVB zraka, a brzoupijajuća tekstura osigurava efikasnu zaštitu bez masnih ili ljepljivih tragova.
102.13 (770,44 kn)
Set sadrži proizvode za cjelokupnu beauty rutinu lica svih tipova kože, posebno namjenjenih dubinskoj hidrataciji, smanjenju bora, podočnjaka i hiperpigmentacije: Zaštitnu dnevnu kremu za lice, Beauty Elixir serum za lice, Velvet Caviar kremu za lice, Glow okoloočnu kremu i 5u1 Zlatnu masku za lice.
Povećava razinu hidratacije i nudi zaštitu od vanjskih utjecaja, UVA,UVB, infra crvenog svjetla i plave svjetlosti.
26.54 (200,21 kn)
Krema protiv bora za lice lagane teksture s maslinom koži pruža zaštitu od sunca te reducira znakove starenja, a proizvod u sebi sadrži 83% prirodnih sastojaka.
Multifunkcionalni sprej, lagane teksture, brzo se upija i ne ostavlja masne tragove na koži ili odjeći
SPF30 sprej za lice i tijelo koji se zbog svoje ultra-lagane, topive teksture lako nanosi za zaštitu kože lica I tijela tijekom boravka na suncu.
26.54 (200,21 kn)
Krema protiv bora za lice lagane teksture s maslinom koži pruža zaštitu od sunca te reducira znakove starenja, a proizvod u sebi sadrži 83% prirodnih sastojaka.
44.59 (336,38 kn)
Multifunkcionalna CC obojena krema za lice protiv prvih znakova starenja.
SPF 50 sprej koji se zbog svoje ultra-lagane, topive teksture lako nanosi za zaštitu kože lica i tijela tijekom boravka na suncu.
21.23 (160,15 kn)
Matirajuća krema za lice lagane teksture sa smiljem namijenjena je njezi lica i zaštiti kože od štetnog sunčevog zračenja, a proizvod u sebi sadrži 83% prirodnih sastojaka.
11.93 (90,00 kn)
Lagani fluid svilenkaste teksture sa zaštitnim faktorom 30 pruža visoku zaštitu od širokog spektra UVA i UVB zračenja.
22.96 (173,20 kn)
SPF50 krema za lice je zbog svoje lagane, nekomedogene teksture idealna za zaštitu masne kože tijekom boravka na suncu, a pogodna je i za osjetljivu kožu.
Prikaži još 17 proizvoda
Filteri
Kategorija
Zaštitni faktor
Brend
Boja
Cijena

kn  –  kn

  • 44.96kn
  • 770.44kn
Pretraži po tagovima