Gaming stolica TRUST GXT 712 Resto PRO, crna (23784)

143259
31900
Rasprodano
Jastučići velike gustoće i na sjedalu i na naslonu nadopunjuju ergonomski dizajn

Udobnost je kralj
Igrači znaju da igranje satima bez prestanka može opteretiti vaše tijelo. Zato vam treba stolica koja vas podržava kroz vaše najveće avanture i najteže bitke. Igračka stolica Trust GXT 712 Resto Pro sa svojim podesivim naslonom, uklonjivim lumbalnim i vratnim jastucima, 4D naslonima za ruke i podrškom za težinu do 150 kg tretira vas kao kraljevsku porodicu.

Ergonomski i prostrani
Jastučići velike gustoće i na sjedalu i na naslonu nadopunjuju ergonomski dizajn Resto Pro gaming stolice, dok uključeni lumbalni i jastuci za vrat sprječavaju naprezanje i pružaju vrhunsku udobnost. Zbog prostranog dizajna, lako pristaje svakom igraču.

Jak kakav jesi
Trust Resto Pro vrhunska je stolica za igre koja se osjeća čvrstom zahvaljujući upotrebi iznimno jakih materijala. Baza ovog stolca izrađena je od metala, što ga čini vrlo robusnim, dok snažni kotači od 65 mm i dalje omogućuju glatko kretanje po bilo kojoj površini. Podržava težinu do 150 kg i čak je otporan na izlijevanje. Posljednje o čemu želite brinuti tijekom igranja je vaš stolac.

Nema napisanih recenzija

Možda te zanimaju ovi proizvodi
  • Slični proizvodi
  • Nedavno pregledavani