Kontroler TRUST GXT 541 Muta (24789)

173684
2999
Na zalihi
+
Želiš to?
Priključite upravljač i krenite – vrlo je jednostavno

Precizan pod pritiskom
Držite oko na loptici i prst na okidaču (doslovno) – s okidačem osjetljivim na pritisak, Muta nudi preciznu i preciznu kontrolu u svim vašim igrama za još bolje iskustvo igranja.

Sjajno 'n' zeleno
Igranje je cool. Briga za okoliš je cool. Zašto ih ne napraviti zajedno? Napravljena od 75% recikliranih materijala, Muta vam pomaže da date svoj doprinos okolišu dok se igrate. Cool.

PC (i laptop) partner
WASD je zgodan i sve to, ali ako tražite pravo iskustvo konzole na računalu ili prijenosnom računalu, Muta je tu da vam pomogne – kompatibilan s oboje, stvarno možete igrati na svoj način.

Lako to radi
Priključite upravljač i krenite – vrlo je jednostavno. I jesmo li spomenuli da je kabel iznimno dugačak 3 m, tako da možete igrati s bilo kojeg mjesta u sobi? Dobar je osjećaj biti slobodan.

Ovo je osobno
Smatramo da volite svoje kontrolere kao što volite svoje igre – uz malo raznolikosti. Uz 2 izmjenjive navlake za D-pad, možete personalizirati svoju Mutu na način koji vam najviše odgovara.

Samo dobre vibracije
Doživite što vaš lik osjeća iz udobnosti vlastitog doma uz Mutinu realističnu prilagodljivu povratnu vibraciju. Idemo u četvrtu dimenziju!

Nema napisanih recenzija

Možda te zanimaju ovi proizvodi
  • Slični proizvodi
  • Nedavno pregledavani