Kontroler TRUST GXT 542 Muta, bežični (24790)

173686
3999
Na zalihi
+
Želiš to?
Muta vam čak omogućuje igranje na iOS-u, Nintendo Switchu i još mnogo toga. Višeplatformska magija

Trostruka veza

Uz ne jedan, ne dva, već tri načina povezivanja Mute s vašim uređajem, odluka je na vama. Birajte između 2,4 GHz USB prijemnika, Bluetooth® ili USB kabela - toliko izbora!

Osjetljiva duša
Pokupite svaki mikropokret s Muta okidačima osjetljivima na pritisak, dizajniranim da vam daju preciznu i preciznu kontrolu u svim vašim igrama.

Zelena je nova crna
Igranje dobro. Loša plastika. S Mutinim sastavom od 75% recikliranih materijala, možete uživati ??u igricama s dodatnim mirom da i vi igrate svoju ulogu za planet.

Odaberite svoju platformu
Želite li koristiti svoju Mutu na računalu? Sura. Što kažete na laptop? Naravno! Android? Razumiješ. Dovraga, Muta vam čak omogućuje igranje na iOS-u, Nintendo Switchu i još mnogo toga. Višeplatformska magija.

Dolje do žice
Znamo da će vam se svidjeti Mutina bežična sposobnost, ali mislili smo da bismo bili super ljubazni i dopustili vam da igrate i kada se puni – s iznimno dugim kabelom od 3 m možete igrati žično tako da igra nikada ne prestaje!

Napravljeno za tebe
Ukus je vrlo osobna stvar, pa zašto se to ne bi odnosilo i na kontrolere? Učinite Mutu savršenom za vas s dvije izmjenjive navlake za D-pad za (doslovni) osobni dodir.

Uključi ga
Muta nije običan kontroler – sa svojim fantastičnim Nintendo Switch senzorom pokreta, možete ga koristiti s igrama kompatibilnim s kontrolom pokreta za još veću zabavu. Kako je to cool?

Hvatam dobre vibracije
Jeste li se ikada željeli teleportirati ravno u središte svoje igre? Pa, sada možete, zahvaljujući realističnoj prilagodljivoj povratnoj vibraciji Mute za potpuno impresivno iskustvo igranja. Super!

Nema napisanih recenzija

Možda te zanimaju ovi proizvodi
  • Slični proizvodi
  • Nedavno pregledavani