Kućni punjač TRUST Maxo, 3A/65W, 1xUSB-C, USB PD 3,0 + PPS, EU, crni (24817)

178089
4990
Na zalihi
+
Želiš to?
Ako ste umorni od višestrukih punjača za napajanje svakog od svojih uređaja, Maxo je savršen za vas

Vi imate moć
Telefonirati do zadnja 2%? Napunite u tren oka s ovim snažnim USB-C punjačem od 65 W kako biste bili sigurni da imate dovoljno energije za sve što vam se nađe na putu.


Glavne značajke

Super i održivo
Jedina stvar koja je bolja od brzog punjača je onaj koji je i održiv! Uz sastav od 75% recikliranih materijala, Maxo vam pomaže da se napunite energijom uz dodatni mir.

Jedan punjač za sve
Ako ste umorni od višestrukih punjača za napajanje svakog od svojih uređaja, Maxo je savršen za vas – kompatibilan sa svim uređajima s USB-C vezom, možete puniti svoj pametni telefon, tablet ili prijenosno računalo* – izbor je tvoje.



Idi kamo želiš
Uživajte u radu za radnim stolom, kaučem ili krevetom s Maxovim ekstra dugim USB-C kabelom od 2 m koji nudi slobodu i fleksibilnost za priključivanje gdje god želite.

Internacionalno idealno
Zagriženi putnici naći će Maxo kao savršenog suputnika zahvaljujući kompatibilnosti sa svim naponima zidnih utičnica diljem svijeta.



Najbolje stvari dolaze u malim pakiranjima
Recite zbogom nezgrapnim punjačima i pozdravite mali i elegantni Maxo – posebno dizajniran za veću izlaznu snagu u manjem obliku, ovaj punjač pruža snagu džepne veličine.

Nema napisanih recenzija

Možda te zanimaju ovi proizvodi
  • Slični proizvodi
  • Nedavno pregledavani