Mikrofon TRUST GXT 244 Buzz, streaming, USB, crni (23466)

171278
7290
Na zalihi
+
Želiš to?
Kardioidni uzorak snimanja osigurava snimanje visokokvalitetnih snimaka izoliranjem vašeg glasa

Podignite svoje streamanje na višu razinu
Ako tražite mikrofon koji je vješt u strujanju i snimanju igara u najvišoj kvaliteti, upoznajte Trust GXT 244 Buzz Streaming mikrofon. S izvrsnom kvalitetom zvuka dok je iznimno jednostavan za korištenje, ovaj mikrofon je postavljen da podigne vaše streamove i snimke na višu razinu.

Izvrsna kvaliteta zvuka
Od svega, mikrofon koji koristite ima najveći utjecaj na vaše snimke. Mora uhvatiti glasove i instrumente u najvišoj mogućoj kvaliteti. Zato je Trust GXT 244 Buzz Streaming mikrofon napravljen za isporuku kristalno jasnih i bogatih snimaka gotovo profesionalne studijske kvalitete.

Visokoprecizno kardioidno snimanje
Buzz je posebno dizajniran za snimanje glasa. Kardioidni uzorak snimanja osigurava snimanje visokokvalitetnih snimaka izoliranjem vašeg glasa, čime se minimalizira pozadinska buka. Savršen za iznimno jasan, precizan i topao zvuk tijekom prijenosa igara, ali također idealan za podcasting, vlogging i snimanje govora ili akustičnih instrumenata.

Super stabilan i otporan na udarce
Trust GXT 244 Buzz Streaming mikrofon napravljen je za stabilne snimke. Njegov stativ s metalnim oštricama osigurava čvrstu poziciju, a pomoću univerzalnog nosača vijaka od 5/8" možete ga pričvrstiti na bilo koju kompatibilnu mikrofonsku ruku. Nadalje, njegov vrhunski amortizer neutralizira podrhtavanje površine kako bi se izbjegla podrhtavanja na vašim snimkama – čak i ako skočite u žaru bitke.

Nema napisanih recenzija

Možda te zanimaju ovi proizvodi
  • Slični proizvodi
  • Nedavno pregledavani