Mikrofon TRUST GXT 256 Exxo, streaming, USB, crni (23510)

171279
9999
Na zalihi
+
Želiš to?
Nevjerojatno jednostavan za korištenje, Exxo dolazi s plug-and-play USB vezom za trenutno povezivanje

Visokoprecizno kardioidno snimanje
Exxo je posebno dizajniran za snimanje glasa. Kardioidni uzorak snimanja osigurava snimanje visokokvalitetnih snimaka izoliranjem vašeg glasa, čime se minimalizira pozadinska buka. Savršen za iznimno jasan, precizan i topao zvuk tijekom prijenosa igara, ali također idealan za podcasting, vlogging i snimanje govora ili akustičnih instrumenata.

Heavy Metal i dizajn otporan na udarce
Napravljen za stabilna snimanja, Exxo dolazi u izdržljivom metalnom dizajnu. Možete jednostavno podesiti kut mikrofona na idealan položaj za snimanje kako biste savršeno uhvatili zvuk. Njegov vrhunski amortizer neutralizira podrhtavanje površine kako bi se izbjegla podrhtavanja na vašim snimkama – čak i ako skočite u žaru bitke. Nadalje, njegovo metalno utegnuto postolje jamči optimalnu stabilnost ili možete pričvrstiti mikrofon na bilo koji kompatibilni držač mikrofona pomoću univerzalnog nosača s vijcima od 5/8''.

Jednostavno postavljanje i korištenje
Nevjerojatno jednostavan za korištenje, Exxo dolazi s plug-and-play USB vezom za trenutno povezivanje s vašim računalom ili prijenosnim računalom, tako da možete odmah početi snimati. A zahvaljujući USB kabelu od 1,8 m (odvojivom), mikrofon možete postaviti bilo gdje na svom stolu.

Dodatne Pro značajke
Kako biste usavršili svoje snimke, možete ih slušati u stvarnom vremenu, s Exxo priključkom za praćenje slušalica bez kašnjenja. Nadalje, možete regulirati svoje postavke pomoću praktičnih gumba za pojačanje mikrofona, isključivanje zvuka i glasnoću slušalica na prednjoj strani mikrofona. A pop filtar filtrira eksplozive i frikative (neželjene zvukove iz slova poput P i F) za još glatkije snimke.

Nema napisanih recenzija

Možda te zanimaju ovi proizvodi
  • Slični proizvodi
  • Nedavno pregledavani