Miš TRUST Voxx, ergonomski, bežični (23731)

149878
3999
Na zalihi
+
Želiš to?
Upotrijebite gumb DPI za podešavanje brzine pokazivača (1200, 1600, 2000 i 2400 DPI)

Stvoren za naporan rad
Iako je vertikalni dizajn ugodan za držanje, miš nije ništa ako nije funkcionalan. Zato je Voxx pravi radni konj s 9 tipki. Upotrijebite gumb DPI za podešavanje brzine pokazivača (1200, 1600, 2000 i 2400 DPI), a bočne tipke za brzi povratak i naprijed u pregledniku. Ili prilagodite gumbe po svom ukusu.

Sve na vidiku
Jeste li ikada promijenili postavku i lutali koje su vaše trenutne postavke miša? Pa nema više. Vox bežični punjivi ergonomski miš ima praktičan LED zaslon koji vam omogućuje praćenje najvažnijih postavki, kao što su funkcionalnost gumba, DPI, status veze i preostali vijek trajanja baterije. Konačno se možete koncentrirati na ono što je važno: obaviti posao.

Vaša vrsta bežične veze
Voxx se može koristiti baš onako kako želite. Koristite ga bežično putem Bluetootha na podržanim prijenosnim računalima, tabletima, čak i pametnim telefonima. A ako vaše prijenosno računalo ili računalo ne podržavaju Bluetooth, priloženi USB mikro prijemnik spasit će vam dan. Zgodno je pohranjen unutar samog miša, tako da nikada nije izvan dosega. Ovaj miš možete koristiti čak i nakon što vam se isprazni baterija, zahvaljujući kabelu za punjenje.


Tip senzora (R)optički
Broj tipki (R)9
Sučelje - periferija (R)USB 2.0
Razlučivost miša (R)2400 dpi
Tehnologija povezivanja (R)bežična
Boja (R)crna

Nema napisanih recenzija

Možda te zanimaju ovi proizvodi
  • Slični proizvodi
  • Nedavno pregledavani