Perricone MD

Kada bismo pisali esej, možda bi dosegnuli tek djelić veličine i važnosti koju nam pruža Perricone MD kozmetika. Zasad recimo nekoliko osnovnih rečenica. Perricone MD kozmetika ima holistički pristup njezi i ljepoti kose i kože. 

Dr. Nicholas Perricone – dermatolog, nutricionist, izumitelj, znanstvenik, istraživač i filantrop je 1997. utemeljio brend na trodijelnom programu. Znanstveni je vođa čija su pionirska istraživanja pronašla načine kako bi se spriječili negativni učinci kronične i pod kliničke upale za što dr. Perricone tvrdi da je uzrok starenja i bolesti. Perricone MD je brand koji djeluje protuupalno, odnosno djeluje na upalne procese koji se događaju na i unutar kože. Proizvodi su bez mineralnih ulja, parabena, a sastojci koje koristi su srodni i sastavni dio našeg tijela. Osim moćne kliničke njege kože koja liječi temeljne uzroke starenja, dr. Perricone nudi i ciljane prehrambene dodatke koji pomažu u tretiranju upalnih procesa.

Perricone MD je svjetski lider u njezi kože utemeljenoj na znanstvenim istraživanjima i inovacijama

Linija Perricone MD obuhvaća visokoučinkovite proizvode koji se nanose izravno na kožuizravno na kožu (topikalni preparati), dodatke prehrani koji su uz svoju nutritivnu vrijednost istodobno učinkoviti u njezi kože (nutraceutici) te kozmeceutike.

2015. tvrtka Perricone MD plasirala je liniju ‘No Make-Up Make-up’, koja predstavlja novu kategoriju dekorativne kozmetike s najvišim zaštitnim faktorom od štetnih sunčevih zraka što uvelike pomaže u borbi protiv uobičajenih znakova starenja i gubitka mladenačkog tena.

Jedinstveni proizvodi za reparativnu njegu kože, dodaci prehrani te proizvodi iz linije „No Make-Up Make-up“ od sada su dostupni i kod nas.

 

 

Nema proizvoda u ovoj kategoriji (još ;))