Revlon Salon četka 2u1 Plus

1011003105
5971
7962
Uštedi: 1991
Na zalihi
+
Želiš to?

Uživajte u sušenju kose kao u salonu i 75% većem sjaju u upola manje vremena uz 50% manje
izlaganja visokim temperaturama

Uživajte u sušenju kose kao u salonu i 75% većem sjaju u upola manje vremena uz 50% manje izlaganja visokim temperaturama

30% manja ovalna glava četke -Nova ovalna četka s valjkom promjera 6,4 cm omogućuje oblikovanje kose bliže korijenima. Odlična je za sve duljine kose, nudi više mogućnosti pri oblikovanju te pruža veći volumen.

Keramički premaz obogaćen titanijem i turmalinom - Ravnomjernom raspodjelom topline pomaže smanjiti oštećenja od pretjeranog oblikovanja. Bolja toplina za manje oštećenja.

Odvojiva glava - Gumb za otpuštanje odvaja glavu četke od drške za lakše spremanje, što ovaj uređaj čini praktičnim i za putovanja.

Kombinacija vlakana - Kombinacija vlakana i kuglice s aktivnim ugljenom na njihovu vrhu pomaže dobro držati kosu za brže sušenje i glatke, voluminozne rezultate.

Uža drška -Pruža više kontrole pri oblikovanju.

Dodatne postavke sa srednjom razinom topline - Dostupne su 4 postavke topline za prilagođavanje temperature.

Ionska tehnologija - Negativni ioni zasićuju protok zraka kako bi smanjili veličinu kapljica vode za brže sušenje. To pomaže njegovati i zagladiti kosu te je učiniti sjajnijom, istodobno kroteći neposlušne vlasi.

Ostale značajke - Ergonomska drška, hladni vrh i lagan dizajn

NOVO

  • Dugovječniji motor
  • 4 postavke topline
  • Kabel koji se okreće oko svoje osi i ne zapliće se

Nema napisanih recenzija

Možda te zanimaju ovi proizvodi
  • Slični proizvodi
  • Nedavno pregledavani