Slušalice + mikrofon TRUST GXT 430 Ironn, 3.5mm, crne (23209)

171270
3499
Na zalihi
+
Želiš to?
GXT 430 ima meke i udobne jastučiće za uši, napravljene za one duge sesije igranja

Udobne slušalice za igranje over-ear sa zvučnicima od 50 mm
Prebacite svoje zvukove igranja u željezo s GXT 430 Ironn Gaming slušalicama. Bilo da igrate na računalu, prijenosnom računalu ili konzoli, s ovim slušalicama s više platformi oduprijet ćete se svim svojim neprijateljima u igricama.

Snaga zvuka
Snažne jedinice zvučnika od 50 mm daju jasne visoke i duboke tonove, kao i bogate basove za detaljan i impresivan doživljaj zvuka. Ali ovo nije sve što trebate čuti; fleksibilni mikrofon može se postaviti savršeno ispred vaših usta i nudi jasnu kvalitetu glasa za bolje razgovore u igri.

Imajte kontrolu
Slušalice za više platformi Ironn imaju kabel od 1 m za povezivanje s vašom konzolom kao što je PlayStation 4/5, Xbox One/Series X ili Switch. Produžite kabel s priloženim kabelom od 1 m za jednostavnu upotrebu s osobnim ili prijenosnim računalom. Za jednostavno upravljanje zvukovima igranja, možete koristiti kontrolu glasnoće i prekidač za isključivanje mikrofona na slušalici: ostanite potpuno koncentrirani na igru ??u svakom trenutku.

Dugotrajna udobnost
GXT 430 ima meke i udobne jastučiće za uši, napravljene za one duge sesije igranja. Traka za glavu je samopodesiva za savršeno pristajanje na svaku glavu. S ovim slušalicama vaši refleksi igranja nikada neće zahrđati.

Nema napisanih recenzija

Možda te zanimaju ovi proizvodi
  • Slični proizvodi
  • Nedavno pregledavani