Slušalice + mikrofon TRUST GXT 433 PYLO, gaming, žične, 3.5mm, crne (23381)

173660
4199
Na zalihi
+
Želiš to?
Slušalice imaju ugrađeni daljinski upravljač s kontrolom glasnoće i isključivanjem mikrofona za trenutnu kontrolu zvukova igranja

Slušalice za igrice
S GXT 433 Pylo slušalicama kretat ćete se kroz sve svoje igre u neusporedivoj udobnosti. Ove slušalice za igranje preko uha sa snažnim zvučnicima mogu se povezati s vašim računalom, konzolom, pametnim telefonom ili tabletom. Zadržite svoju udobnost u svakom trenutku i na bilo kojem mjestu!

Ekstremna udobnost
Veliki, mekani jastučići za uši izrađeni su od udobne memorijske pjene kako bi vaše slušalice savršeno pristajale vašoj glavi. Podesiva traka za glavu s atraktivnim detaljima od brušenog metala završava trendovski izgled ove slušalice.

Snažan zvuk
Pylo ima moćne zvučnike od 50 mm za duboke basove i čiste visoke tonove. S njegovim detaljnim zvukom, odmah ćete čuti svoje neprijatelje i možete ih iznenaditi svojim planom napada. Također, svojim ćete suigračima dati jasne upute putem preklopivog mikrofona.

Povežite se i kontrolirajte
Ove slušalice imaju ugrađeni daljinski upravljač s kontrolom glasnoće i isključivanjem mikrofona za trenutnu kontrolu zvukova igranja. Spojite slušalice putem pletenog kabela od 1 m na prijenosno računalo ili kontroler ili upotrijebite produžni kabel od 1 m za jednostavno povezivanje s računalom.

Nema napisanih recenzija

Možda te zanimaju ovi proizvodi
  • Slični proizvodi
  • Nedavno pregledavani