Slušalice + mikrofon TRUST GXT 4371 Ward, 3.5mm, crne (23799)

171274
2799
Na zalihi
+
Želiš to?
Zahvaljujući jastučićima za uši koji dišu, nikada nećete htjeti skinuti ove slušalice

Uronite u sebe
Grafika je izvrsna, ali zvuk je sve. Kako biste ostvarili pobjedu, morate se osloniti na zvuk. Od pozicije vašeg protivnika do vapaja za pomoć vaših suigrača, Trust Gaming GXT 4371 Ward će vas potpuno uroniti. Zahvaljujući drajverima od 50 mm, linijskim kontrolama, fleksibilnom mikrofonu i jastučićima za uši od tkanine za disanje, imate sve što vam je potrebno za pobjedu na bilo kojem uređaju.

Veliki zvuk
Ward koristi dva 50 mm drajvera kako bi vam pružio audio iskustvo kakvo nijedno drugo. Ovi ogromni driveri imaju raspon od 20 do 20.000 Hz, što znači da ćete čuti sve što vam protivnik dobaci. Od gromoglasnog basa udaljene eksplozije do zvižduka metaka koji lete, Trust GXT 4371 Ward će vas pokriti.

Budite saslušani
Timski rad je bitan; pobrinite se da vas se čuje. Trust Ward opremljen je fleksibilnim boom-mikrofonom koji osigurava da vaš tim čuje svaku vašu naredbu. A ako neko vrijeme ne želite da vas se čuje, preklopite mikrofon i isključite ga pomoću ugrađenih kontrola. Možete koristiti istu ugrađenu kontrolu za podešavanje glasnoće. Vi imate potpunu kontrolu.

Koristite ga, uvijek
Zahvaljujući jastučićima za uši koji dišu, nikada nećete htjeti skinuti ovu slušalicu. Osigurava da vaše uši ostanu hladne, čak i ako koristite Ward satima bez prekida. Zato je tako prikladno što su ove slušalice multiplatformske pa ih možete koristiti na bilo kojem uređaju s 3,5 mm priključkom za slušalice, poput vaših igraćih konzola. Priključite ga na bilo koji mobilni uređaj koji koristi ovu vezu ili jednostavno upotrijebite produžni kabel za povezivanje s računalom. Odjel se brine za svaku vašu potrebu.

Nema napisanih recenzija

Možda te zanimaju ovi proizvodi
  • Slični proizvodi
  • Nedavno pregledavani