Slušalice + mikrofon TRUST GXT 448 Nixxo, 3.5mm, crne (24030)

171275
2499
Na zalihi
+
Želiš to?
Uz moderan dizajn Nixxoa, bit ćete zapaženi na bilo kojoj LAN zabavi ili večeri igre sa svojim prijateljima

Dizajniran za veličinu
S potpuno novim dizajnom, Trust GXT 488 Nixxo kombinira snažan zvuk s elegantnim izgledom. Sve, od pokretača od 50 mm do LED osvijetljenih strana, stvoreno je s jednom stvari na umu: veličinom.

Neka vas se čuje
Veliki 50 mm drajveri Trust Nixxoa pružaju snažan zvuk, osiguravajući da čujete sve što se događa tijekom igranja. A budući da je jednako važno da vas se čuje, sklopivi, fleksibilni mikrofon omogućuje vam jednostavnu komunikaciju sa suigračima.

Pogledajte dio
Uz moderan dizajn Nixxoa, bit ćete zapaženi na bilo kojoj LAN zabavi ili večeri igre sa svojim prijateljima. Bočne strane osvijetljene LED diodama daju ovim slušalicama za igranje jedinstven izgled, dok veliki jastučići za uši i meka traka za glavu ne samo da izgledaju sjajno, već čine Nixxo i udobnim za nošenje.

Povezivost
GXT 448 Nixxo iznimno je jednostavan za korištenje. Samo priključite 3,5 mm AUX kabel u svoje prijenosno računalo i spremni ste. Priključivanjem USB kabela pale se LED svjetla, a ako slušalice trebate spojiti na računalo koje koristi dva odvojena audio priključka, uz Nixxo dolazi i Y-splitter. Podesite glasnoću i isključite/uključite mikrofon putem integriranog kontrolera i imat ćete potpunu kontrolu nad svojim audio iskustvom.

Nema napisanih recenzija

Možda te zanimaju ovi proizvodi
  • Slični proizvodi
  • Nedavno pregledavani