Slušalice + mikrofon TRUST GXT 460 Varzz, LED, 3.5mm, USB, stereo (23380)

122313
2999
Na zalihi
+
Želiš to?
Bogat i moćan zvuk čini vaše igraće sesije upečatljivijim, dok kristalno jasna komunikacija donosi brojne pobjede

Novo svjetlo na zvučnom iskustvu
Donoseći najbolje u zvuku, udobnosti i svjetlosnom iskustvu, GXT 460 Varzz osvijetljene slušalice čine igre mnogo uzbudljivijim. Zajedno s nizom nezaobilaznih funkcija, ove igraće slušalice podići će vaše igračko iskustvo na sljedeću razinu.
Moćan zvuk
Dajte svojoj igri solidnu zvučnu osnovu s 50-milimetarskim upravljačkim jedinicama. Bogat i moćan zvuk čini vaše igraće sesije upečatljivijim, dok kristalno jasna komunikacija donosi brojne pobjede.
Vi imate kontrolu
Imate zvuk, svjetlo i sada vam je potrebna funkcionalna kontrola. Za to imamo stvar-dvije. Kao što su ojačana metalna podesiva traka za glavu i ugrađeni daljinski upravljač s regulacijom glasnoće i isključenjem mikrofona. Dodajte ovome izuzetno dugački upleteni kabel i dobili ste nekoliko zaista korisnih specifikacija koje čine Varzz vrlo funkcionalnom igraćom slušalicom.
Udobnost je ključna
Uđite u svoju igru i zaboravite na sve ostalo - GXT 460 Varzz osvijetljene slušalice napravljene su tako da budu ugodne satima. Njegovi jastučići za uši su veliki i mekani i pristajat će vam na glavu poput rukavice - čak i kad se jedan sat pretvori u igranje kroz cijelu noć.

Nema napisanih recenzija

Možda te zanimaju ovi proizvodi
  • Slični proizvodi
  • Nedavno pregledavani