Slušalice + mikrofon TRUST GXT313 Nero, žične, 3.5mm, crno-crvene (21601)

115707
2500
Na zalihi
+
Želiš to?
GXT 313 ima sklopivi mikrofon koji se može koristiti za čavrljanje

Gaming slušalice s podesivim mikrofonom i osvijetljenim stranama
Podignite svoje igranje na sljedeću razinu s GXT 313! Ova osvijetljena PC slušalica savršena je za igranje omiljenih igara zbog svojih mekanih jastučića za uši, podesivog mikrofona i ugrađenog daljinskog upravljača.
LED osvijetljene strane
Uz GXT 313 slušalice ne samo da ćete se osjećati kao pravi gaming šampion, već ćete i gledati na to. Crveno LED osvjetljenje smješteno na bočnim stranama slušalica osigurava atraktivan dizajn.
Prikladan mikrofon
GXT 313 ima sklopivi mikrofon koji se može koristiti za čavrljanje. Tako vaši kolege igrači neće propustiti ni riječ koju kažete tijekom te ključne bitke.
Priložena utičnica od 3,5 mm idealna je za povezivanje slušalica s prijenosnim računalom, ali u kutiji ćete pronaći i adapter kabel za spajanje slušalica na računalo.
Udoban dizajn
GXT 313 ima mekane jastučiće za uši koji osiguravaju udobnost tijekom dugih igraćih sesija. Traka za glavu može se prilagoditi kako bi se stvorilo savršeno prianjanje. GXT 313 ima fleksibilni kabel od 2 m, koji vam omogućuje slobodno kretanje tijekom igraće sesije. Kabel uključuje ugrađeni daljinski upravljač s kontrolom glasnoće i isključivanjem mikrofona.

Nema napisanih recenzija

Možda te zanimaju ovi proizvodi
  • Slični proizvodi
  • Nedavno pregledavani