Torba za laptop TRUST Sydney Eco-friendly, 16", crna (24282)

151609
2380
Na zalihi
+
Želiš to?
Dizajn omogućuje jednostavan pristup prijenosnom računalu i radnim dokumentima

Praktična torba za prijenosna računala do 16 inča; izrađena od recikliranih PET boca

Posebno dizajnirana za prijenosna računala do 16 inča (26x37 cm), Sydney Laptop Bag kombinira praktičnost s izdržljivošću i sigurnošću. Pametno rješenje za profesionalce i studente koji žele čuvati svoje prijenosno računalo i druge dragocjenosti na sigurnom, dok putuju u udobnosti.

Dizajn omogućuje jednostavan pristup vašem prijenosnom računalu i radnim dokumentima. Glavni pretinac za prijenosno računalo nudi podstavljenu zaštitu za sprječavanje udaraca i ogrebotina, dok se tri odvojena pretinca mogu zatvoriti patentnim zatvaračem za sigurno držanje dodataka. Torba je opremljena izdržljivim metalnim šarkama, kukama i patentnim zatvaračima, a gumene nožice štite bazu od ogrebotina

Sydney Laptop Bag ima 'zeleni' dizajn; izrađen je od ekološki prihvatljivih materijala. Za izradu ove vrećice reciklira se čak 21 PET boca.

Budite komforni tijekom poslovnih putovanja ili putovanja na posao; Sydney se može nositi za ručku ili s uklonjivim i podesivim remenom za rame za dodatnu udobnost. Torbu također možete montirati na ručnu prtljagu pomoću remena za kolica na leđima.

Veličina odjeljka za prijenosno računalo (inča) 16 "
Broj odjeljaka 3
Maks. veličina prijenosnog računala 16 "
Maks. težina 2,5 kg
Visina glavnog proizvoda (u mm) 420 mm
Širina glavnog proizvoda (u mm) 310 mm
Dubina glavnog proizvoda (u mm) 60 mm

Nema napisanih recenzija

Možda te zanimaju ovi proizvodi
  • Slični proizvodi
  • Nedavno pregledavani