Torba za laptop TRUST Sydney Eco-friendly, 17", crna (24399)

151611
3039
Na zalihi
+
Želiš to?
Dizajn omogućuje jednostavan pristup prijenosnom računalu i radnim dokumentima

Praktična torba za prijenosna računala do 17 inča; izrađena od recikliranih PET boca


Posebno dizajnirana za prijenosna računala do 17 inča (30x42 cm), Sydney Laptop Bag kombinira praktičnost s izdržljivošću i sigurnošću. Pametno rješenje za profesionalce i studente koji žele čuvati svoje prijenosno računalo i druge dragocjenosti na sigurnom, dok putuju u udobnosti.

Dizajn omogućuje jednostavan pristup vašem prijenosnom računalu i radnim dokumentima. Glavni pretinac za prijenosno računalo nudi podstavljenu zaštitu za sprječavanje udaraca i ogrebotina, dok se tri odvojena pretinca mogu zatvoriti patentnim zatvaračem za sigurno držanje dodataka. Torba je opremljena izdržljivim metalnim šarkama, kukama i patentnim zatvaračima, a gumene nožice štite bazu od ogrebotina

Sydney Laptop Bag ima 'zeleni' dizajn; izrađen je od ekološki prihvatljivih materijala. Za izradu ove vrećice reciklira se čak 22 PET boca.

Budite komforni tijekom poslovnih putovanja ili putovanja na posao; Sydney se može nositi za ručku ili s uklonjivim i podesivim remenom za rame za dodatnu udobnost. Torbu također možete montirati na ručnu prtljagu pomoću remena za kolica na leđima.

Veličina odjeljka za prijenosno računalo (inča) 17.3 "
Broj odjeljaka 3
Maks. veličina prijenosnog računala 17.3 "
Maks. težina 2,5 kg
Visina glavnog proizvoda (u mm) 420 mm
Širina glavnog proizvoda (u mm) 320 mm
Dubina glavnog proizvoda (u mm) 75 m

Nema napisanih recenzija

Možda te zanimaju ovi proizvodi
  • Slični proizvodi
  • Nedavno pregledavani