Xiaomi Mi Smart Air Fryer 3.5L friteza

162258
9800
Na zalihi
+
Želiš to?

Priprema hrane nikada nije bila lakša i brža! S novom Xiaomi Mi Smart Air Fryer 3.5L fritezom uživaj u zdravijoj hrani s manjim udjelom masti i ulja.

Upoznaj sve prednosti nove Xiaomi Mi Smart Air Fryer 3.5L friteze! Naime, ulje u hrani se prži kroz cirkulaciju vrućeg zraka od 360° te se tako stvara hrana s manjim postotkom masti. Cirkulacija toplinske struje pri velikoj brzini dovodi do ravnomjernog zagrijavanje hrane, stvarajući hrskav vanjski sloj, a unutrašnjost i dalje ostaje sočna i mekana.

Novi Xiaomi proizvod podržava 24 satno kuhanje prema rasporedu. Stavi hranu u Xiaomi Mi Smart Air Fryer 3.5L fritezu i uživaj u obroku koji te čeka kad se vratiš s posla i sl. Izvlačenjem košarice možeš provjeriti u kojoj je fazi pripreme hrana te povratom košarice natrag automatski se nastavlja proces kuhanja. Sedmeroslojna kompozitna košara za prženje sadrži dvoslojni PTFE neljepljivi premaz, što čini košaru otpornom na kidanje i lakom za čišćenje, a ploča i košara mogu se čistiti odvojeno u perilici.

Ovaj proizvod ne zauzima puno mjesta, stoga ćeš imati više prostora za ostale kuhinjske aparate i dr. Naime, iako ne zauzima puno prostora, nova Xiaomi Mi Smart Air Fryer 3.5L friteza nudi mogućnost pripreme velikih obroka. Naime, zahvaljujući obujmu veličine 3.5L možeš spremiti obroke za do 5 osoba. Uz navedeno, ova friteza, dolazi u kombinaciji s ugrađenim roštiljem koji pruža efikasnije korištenje prostora friteze. Nakon što dovršiš kuhanje, možeš primijetiti filtrirano ulje na dnu, dok će hrana imati okus kao da je pržena uljem. Temperatura se može namjestiti u rasponu 40-200℃. Zahvaljujući ventilatoru s dvije brzine, Xiaomi Mi Smart Air Fryer 3.5L friteza donosi puno više od prženja hrane. Naime, ona može odmrznuti smrznutu robu, suho voće i fermentirati povrće. Motor se okreće brzinom od 1800 okretaja u minuti u rasponu od 40-80℃, i 2600 o/ min u prilikom postizanja visokih temperatura (80-200℃.) Grijanje snage 1500 W omogućuje brzi temperaturni rast i uravnoteženo širenje topline, skraćujući vrijeme kuhanja za brži i zdraviji način života.  


Nema napisanih recenzija

Možda te zanimaju ovi proizvodi
  • Slični proizvodi
  • Nedavno pregledavani