Hot Tools

Kategorija
Cijena

kn  –  kn

  • 429.54kn
  • 430.45kn
Pretraži po tagovima

Proizvodi američke tvrtke Hot Tools za styling kose razvijeni su od strane profesionalaca. Cilj je jednostavan: osnažiti svakodnevne potrošače i stručnjake za kosu da kreiraju vlastiti stil bez napora. 

Nasljeđe Hot Tools-a ukorijenjeno je u profesionalnoj zajednici. Ovaj kružni proces predstavlja njihovu stalnu predanost pružanju podrške stilistima. Ponosni na to što su brend od povjerenja, kojeg preporučuju stilisti, neprestano rade na inovacijama kako bi stvorili proizvode koji će vam pomoći da postignete izgled koji želite. Uz vrhunsku tehnologiju izrade i dizajna, nastavljaju razvijati alate za kosu koji su djelotvorniji, učinkovitiji i ergonomičniji.

Hot Tools stručnjaci vjeruju u osnaživanje svih - od entuzijasta do umjetnika - da stvaraju izgled koji je apsolutno zadivljujuć i autentičan.

0.0
57.06 (430,45 kn)
Linija PRO SIGNATURE: sušilo za kosu Salon Ionic® s AC motorom.  Snaga profesionalnog AC motora u vašem domu. Sušenje kose kao u salonu, brže i s manje oštećenja.
0.0
56.94 (429,54 kn)
Oblikujte i sušite kosu uz pomoć najbolje tehnologije, uređajem koji je lako spremati. Budite uvijek u najboljem izdanju, čak i kad ste u pokretu.