Slušalice + mikrofon TRUST GXT 411C RADIUS, gaming, žične, 3.5mm, kamuflažne (24359)

173662
2499
Na zalihi
zelena kamuflažna
+
Želiš to?
Slušalice Radius omogućit će vama i vašem timu da ostvarite svoj puni potencijal

Zapanjujuće pobjede
Trust GXT 411 Radius Gaming Headset u zelenoj boji vaš je ulaz u burno carstvo igranja. Sadrži jasan, detaljan i impresivan zvuk koji poboljšava vaše iskustvo igranja. Bilo da povezujete svoje slušalice s računalom, prijenosnim računalom, konzolom ili pametnim telefonom, na putu ste do sjajnih pobjeda!

Imerzivno iskustvo
Slušalice Radius omogućit će vama i vašem timu da ostvarite svoj puni potencijal. Opremljen je aktivnim zvučnicima od 40 mm za izravan prijenos svakog detalja, tako da možete razgovarati sa svojim suigračima kao da su svi u istoj prostoriji kao i vi. Jasan zvuk podesivog mikrofona osigurava da vaši planovi više neće biti osujećeni pogrešnom komunikacijom.

Beskrajna udobnost
Mekani i udobni jastučići za uši, u kombinaciji s podesivim mikrofonom i trakom za glavu, pružaju vam udobnost koja vam je potrebna za one dugotrajne sesije igranja. Sada nema zaustavljanja vas i vaše suigrače.

Povezivost na više platformi
Zahvaljujući dizajnu s više platformi, Radius možete koristiti s željenim uređajem. Jednostavno povežite slušalice sa svojom konzolom preko pomoćnog kabela od 1 m ili upotrijebite produžni kabel od 1 m za plug-and-play vezu sa svojim stolnim računalom, prijenosnim računalom ili pametnim telefonom.

Nema napisanih recenzija

Možda te zanimaju ovi proizvodi
  • Slični proizvodi
  • Nedavno pregledavani