Slušalice + mikrofon TRUST GXT498W FORTA, PS5, bijele (24716)

178088
4990
Na zalihi
bijela
+
Želiš to?
Izrazite svaku emociju svojim fleksibilnim odvojivim mikrofonom

Licencirano za pobjedu
Uživajte u svom najboljem iskustvu igranja ikada uz Forta slušalice, službeno licencirane za PS5™ konzole. Ne samo da je dizajniran za savršen rad s vašom PlayStation® konzolom, već će se s njom i uklopiti. Cool.


Mogućnosti podrške
Priručnici
Kako radi? Preuzmite priručnik kako biste saznali.

Liste podataka
Kombinirali smo sve informacije za vas u podatkovnim listovima proizvoda. Preuzmite podatkovnu tablicu na jednom od mnogih dostupnih jezika.

Glavne značajke

Čist, zeleni aparat za igre na sreću
Spasite planet u virtualnoj stvarnosti i stvarnom životu sa svojim novim slušalicama. Izrađen od 35% reciklirane plastike, razbija zadnjicu u igri dok također pomaže u borbi protiv klimatskih promjena.

Osjećam se dobro
Recite zbogom slušalicama koje lome mozak. Podstavljena traka za glavu, pomične slušalice i izdržljivi mekani jastučići za uši učinit će da se osjećate jednako dobro kao i kod prve pobjede.



Pojačaj
Zvuči tako dobro da ćete moći svirati zatvorenih očiju. Snažni drajveri od 50 mm i 3D zvuk na vašoj PS5™ konzoli odvode vas ravno u središte zbivanja – upravo tamo gdje trebate biti.

Jasno i glasno
Jeste li brbljavi? Izrazite svaku emociju pod suncem sa svojim fleksibilnim odvojivim mikrofonom. Nisam raspoložen? I to je u redu - jednostavno odvojite mikrofon i spremni ste!



Vi imate kontrolu
Vrijeme za igru je vaše vrijeme, stoga radite stvari po svom - kontrola glasnoće na ušima i isključivanje mikrofona omogućuju vam da čujete i da vas se čuje samo kada želite; a odvojivi 1,2 m dugi kabel od 3,5 mm pomaže vam da se jednostavno povežete s PS5™ konzolom, PS4™ konzolom i računalom*. Igra počinje!


*Kompatibilnost s osobnim računalom nije testirana niti potvrđena od strane Sony Interactive Entertainment
"PlayStation", "PS5", registrirani su zaštitni znakovi ili zaštitni znakovi tvrtke Sony Interactive Entertainment Inc. Sva prava pridržana.

Nema napisanih recenzija

Možda te zanimaju ovi proizvodi
  • Slični proizvodi
  • Nedavno pregledavani