Dodaci prehrani

Za čovjeka je matična mliječ idealan svakodnevni dodatak prehrani. Kapsule Gelée royale su dodatak prehrani s 350 mg matične mliječi u jednoj kapsuli.
Jeste li znali da pčelar za 1 kg matične mliječi mora isprazniti čak 2000 košnica za matice za što mu treba 60 sati? Matična mliječ ili gelée royale je najdragocjeniji proizvod iz pčelinje košnice i tajna dugog života, veličine i izuzetne plodnosti matice.
Bio Gelée royale forte namijenjen je odraslima s vrlo aktivnim, izuzetno opterećenim životnim stilom.
7 % propolisa u alkoholnoj otopini i niacin
10 % ekstrakt propolisa u vodenoj otopini i niacin, koji doprinosi održavanju normalnih sluznica
184,00 kn
Nadoknadite manju količinu kolagena u tijelu dodatkom prehrani Kolagenflex koji osim kolagena Fortigel® sadrži i vitamin C:
30,00 kn
10 % propolisa u alkoholnoj otopini Standardizirana vrijednost bioflavonoida u propolisu. U staklenoj ambalaži koja osigurava i čuva kvalitetu proizvoda.
Pastile za grlobolju s timijanom i medom svojim bogatim sastojcima trenutačno ublažavaju simptome prehlade poput grlobolje i kašlja, a njihova je konzumacija idealna i za djecu.
46,00 kn
Sirup kojem vjerujete već desetljećima s medom, timijanom, sljezom i vitaminima A i C. Apisirup® već desetljećima čuva svoje mjesto i među Medexovim proizvodima i među potrošačima.
Gelée royale super osmišljen je za sve koji žele da njihovo tijelo lakše prati brzi tempo života. Gelée royale super u praktičnim bočicama čuva kompleksni prirodni sastav matične mliječi i jednostavan je za uzimanje.
Popust 60%
245,00 kn 99,00 kn
Uštedi: 146,00 kn
Kinoki flasteri su napravljeni od bilja i biljnih ekstrakata koji kroz stopala čiste organizam od toksina koje svakodnevno unosimo u sebe!
148,00 kn
Želite ojačati svoju kosu, vratiti joj bujnost i sjaj? Tražite rješenje za krhke i lomljive nokte? Počnite uzimati Kolagen u prahu. Sadrži 100 % hidroliziran kolagen za lijepu kosu i čvrste nokte.
225,00 kn
Šumeće tablete s bromelinom, L-carnitinom i vitaminom C - sok okusom ananasa.
30,00 kn
Neizostavni bomboni za zimske dane! Sadrži propolis, vitamin A i C
Prikaži još 14 proizvoda
Filteri
Kategorija
Brend
Cijena

kn  –  kn

  • 30kn
  • 321kn
Pretraži po tagovima