Zdravlje i medicina

Zaštitna maska za lice u tri sloja. Anatomski oblik i meki rubovi jamče udobnost nošenja na licu. Gornja strana maske za lice ojačana je zbog boljeg prianjanja na konturu vašeg lica i opremljena je fleksibilnom gumenom trakom koja se prilagođava bilo kojoj veličini glave.
Jeste li znali da pčelar za 1 kg matične mliječi mora isprazniti čak 2000 košnica za matice za što mu treba 60 sati? Matična mliječ ili gelée royale je najdragocjeniji proizvod iz pčelinje košnice i tajna dugog života, veličine i izuzetne plodnosti matice.
97,00 kn
Riblje ulje je važan izvor omega-3 nezasićenih masnih kiselina DHK, koje utječe na rad mozga.
Za čovjeka je matična mliječ idealan svakodnevni dodatak prehrani. Kapsule Gelée royale su dodatak prehrani s 350 mg matične mliječi u jednoj kapsuli.
Eterično ulje paprene metvice u sebi sadržava 100% prirodnih sastojaka.
Eterično ulje ruže u sebi sadržava 100% prirodnih sastojaka.
Veličina za dvije osobe na bračnom krevetu (160 x 140 cm) 2 neovisna daljinska upravljača 2 stupnja podešavanja temperature FUNKCIJE I ZNAČAJKE Preporučeno vrijeme predgrijavanja 30 min. Može se prati (uklonjivi kabeli s komandama) Materijal: 100% poliester...
Fino usitnjeni dijamantni kristali za dugu trajnost Ergonomska ručka osigurava maksimalnu udobnost  prilikom korištenja Brzo rotirajući kamen za piling jednostavan za korištenje (1 700 okretaja u minuti) Zamjenjivi perivi kamen za piling Baterije se lako mijenjaju Odlično za uklanjanje...
Za rano testiranje, testiranje se može obaviti 6 dana ranije.
Eterično ulje nerolija u sebi sadržava 100% prirodnih sastojaka.
Zaštitna maska za lice u tri sloja. Anatomski oblik i meki rubovi jamče udobnost nošenja na licu.
80,00 kn
Naš Styler čaj, ne samo da ima dobar okus, već je i učinkovit zbog svojih fenomenalnih sastojaka.
Eterično ulje s bosiljkom u sebi sadrži 100% prirodnih sastojaka.
Infracrveni toplomjer za čelo koji mjeri temperaturu tijela klasificiran je kao medicinski uređaj klase IIa (za CE) / klasa II (za FDA).
Prikaži još 14 proizvoda
Filteri
Kategorija
    Prikaži sve (21)
Brend
    Prikaži sve (13)
Boja
Cijena

kn  –  kn

  • 9kn
  • 1349kn
Pretraži po tagovima